>Vakinhoudelijk>Landelijke Vacatures

Landelijke Vacatures

 

Op deze pagina kunt u personeelwervende vacatures laten plaatsen. naast de plaatsing van uw vacature kan er ook een vacature verstuurd worden via de zogenaamde "Xtra Nieuwsbrief"‚Äč voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretariaatidv@vgned.nl

Beatrixziekenhuis
Reinier de Graaf
Groene Hart Ziekenhuis
 

Beatrixziekenhuis

Voor de gipskamer van het Beatrixziekenhuis zijn wij op zoek naar een Gipsverbandmeester (16 - 36 uur per week)

Wat ga je doen?
De gipskamer is onderdeel van de polikliniek chirurgie. Samen met je collega's van de gipskamer ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, controleren en verwijderen van (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Je ziet een grote variatie aan patiënten binnen de specialismen heelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, revalidatie/vaatchirurgie.
In onze gipskamer werk je van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur.

Waar ga je werken?
In het Beatrixziekenhuis werken vele disciplines samen. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van onze gezamenlijke ambitieuze doelstelling onder het motto ‘Uw zorg goed geregeld’.
Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Hierbij staan de Rivas klantwaarden volgens planetree centraal. Wij verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.
Wij vragen
Een gipsverbandmeester bij Rivas Zorggroep:

 • is gediplomeerd en gedreven;
 • is flexibel en werkt graag samen met verschillende medisch specialisten en andere disciplines;
 • draagt kennis en vaardigheden over binnen de eigen afdeling en het ziekenhuis;
 • zoekt persoonlijke ontwikkeling en verdieping in het vak om onze patiënten de allerbeste zorg te kunnen verlenen;
 • draagt actief bij aan nieuwe ontwikkelingen binnen onze veranderende zorg en het uitbouwen van kwaliteit op de polikliniek;
 • is in staat om lessen te verzorgen voor de SEH verpleegkundigen en begeleiding te kunnen geven aan gipsverbandmeesters in opleiding.

Wij bieden

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goed salaris (FWG 55 - Cao Ziekenhuizen);
 • goede scholingsmogelijkheden;
 • een boeiende werkomgeving en een prettige werksfeer;
 • goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto (voldoende parkeergelegenheid);
 • een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden; je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten;
 • je de mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen, je pensioen aan te vullen of extra reiskosten te compenseren.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Rob Koek (teamleider chirurgisch zorgbedrijf) op telefoonnummer 0183 - 64 45 42.
Als je reageert op deze vacature vragen wij je om je CV, motivatiebrief en diploma voor deze functie te uploaden. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag en geldig identificatiebewijs (geen rijbewijs) is een onderdeel van het aannameproces.
Solliciteren kan uitsluitend via onze website: https://bit.ly/2HabdNp.
 

Reinier de Graaf 

Reinier de Graaf

Gipsverbandmeester

Wat onze gipskamer bijzonder maakt, is onze inbreng in de multidisciplinaire handpolspolikliniek en de samenwerking met de kinderafdeling van het Sophia Revalidatiecentrum. We hebben een duidelijke visie op de preventie van nieuwe fracturen. Dit doen we door onderzoek te doen naar osteoporose. En we zijn trots op de internationale erkenning voor onze osteoporosepoli.
 
Voor onze gipskamer zoeken wij een nieuwe collega. Wij zijn een gedreven team van 7 gipsverbandmeesters. Ons team is betrokken, inventief en handvaardig. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  In het werk worden we ondersteund door enkele secretaresses. 

Op de gipskamer behandelen we patiënten van jong tot oud met een grote variatie letsels, bijvoorbeeld aangeboren aandoeningen, botbreuken en spier- en peesletsels. In samenwerking met medisch specialisten stellen we een behandelplan op met een passende immobilisatietechniek.  We zijn erkend als Klompvoetcentrum. Ook zijn we erkend door het College Ziekenhuisopleidingen (CZO) erkend als opleidingsplaats en leiden we jaarlijks boventallig een leerling-gipsverbandmeester op.

Jouw werkdag

 

 • Je behandelt zelfstandig en in goed overleg met de medisch specialist zeer diverse patiënten met botbreuken, spier- en peesletsels en andere (aangeboren) aandoeningen. Je maakt hiervoor gebruik van gips en verschillende kunststoffen afgestemd op het doel van de behandeling. Iedere behandeltechniek vraagt om een ander materiaal
 • De meeste patiënten zie je terug voor controles of aanvullende behandelingen. Hierdoor bouw je een behandelrelatie op en kun je het herstel goed volgen.

Jouw kwaliteiten

 • Je bent gewend om zelfstandig te werken en je op een daadkrachtige manier op te stellen richting de patiënt
 • Uitleggen, handelen en luisteren kun je tegelijk
 • Je werkt en denkt actief mee over kwaliteitsbevordering op de gipskamer
 • Je bent representatief
 • Empathisch vermogen: je kunt je inleven in de patiënt en beseft wat de consequenties kunnen zijn van jouw behandeling.

Wij vragen

 • Je bent gediplomeerd en geaccrediteerd gipsverbandmeester (VGN/CZO) met een verpleegkundige diploma.

Wij bieden

 • Een plezierige werkruimte in ons nieuw gebouwde ziekenhuis
 • Je verdient maximaal € 3.840 bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek
 • Je werkt 32 of 36 uur
 • Je standplaats is Delft. We werken ook in het Hyperbare Zuurstofcentrum, Reinier de Graaf locatie in Voorburg en mogelijk in de toekomst ook in het Orthopedisch Centrum in Zoetermeer
 • Wij bieden je een efficiënte, transparante en eerlijke sollicitatieprocedure
 • Bekijk het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Ja, ik wil deze baan

Loop voordat je solliciteert een dag(deel) mee op onze gipskamer. Om een afspraak te maken, neem dan contact op met Peter van den Berg, hoofd gipskamer, (015) 260 49 26

Ben je daarna overtuigd dat dit jouw nieuwe werkplek wordt? Upload dan jouw motivatiebrief en cv tav Chantal van Steekelenburg, recruiter

Vragen? Bel Peter van den Berg, hoofd gipskamer, (015) 260 49 26

 

 

Vacature Groene Hart Ziekenhuis

 

 

 Gipskamer Groene Hart Ziekenhuis zoekt gipsverbandmeester 

In het Groene Hart Ziekenhuis is een vacature ontstaan voor een Gipsverbandmeester voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur. 

Organisatie GHZ 

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor de inwoners uit Midden Holland. Wij leiden op, werken samen vanuit eigen kracht en zien onze patiënt als partner. Het GHZ is als (opleidingsziekenhuis) open voor iedereen en wil daarom graag medewerkers aantrekken die gedreven zijn, bereid kennis te delen en open staan voor meningen van anderen. 

Organisatie van de Gipskamer 

De Gipskamer valt onder de RVE (Resultaat Verantwoordelijke Eenheid) Chirurgie/Plastische Chirurgie. Het team bestaat uit Gipsverbandmeesters en een leerling-Gipsverbandmeester. Het aantal FTE van het team bedraagt, bij volledige bezetting, 2,7. 

Doelstelling gipskamer 

De Gipskamer werkt aan professionalisering en heeft het voornemen zich te laten visiteren door de Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN). Momenteel lopen hiervoor de voorbereidingen. 

Om de kwaliteit van de zorg van de Gipsverbandmeesters optimaal op peil te houden is de eis gesteld dat Gipsverbandmeesters geregistreerd zijn bij de beroepsvereniging (VGN). Hiervoor is het behalen van accreditatiepunten door middel van het volgen van cursussen en bijscholing noodzakelijk. 

In december 2013 is de gipskamer verhuisd naar de nieuwbouw. De nieuwe gipskamer heeft 3 behandeltafels en is gestationeerd tussen de poliklinieken (plastische-) chirurgie en orthopedie. 

Taken van de gipsverbandmeester en patiëntencategorieën 

De gipsverbandmeester werkt op de gipskamer van het GHZ. Hij is onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit o.a. orthopeden, (plastisch) chirurgen, reumatologen, revalidatieartsen, neurologen en verpleegkundigen. 

Daarnaast kan hij ook intern en extern ingezet worden. Intern verleent hij consult aan de verschillende disciplines op de SEH, de operatiekamer, de polikliniek, de verpleegafdeling en gespecialiseerde verpleegkundigen. Extern verleent hij, op verzoek van een specialist, consult aan huisartsen, verpleeghuisartsen en aan disciplines in revalidatiecentra en de thuiszorg. In urgente gevallen verleent het team ook bijstand aan de SEH. 

Als gipsverbandmeester: 

 • Ben je in het bezit van het diploma Gipsverbandmeester en VGN-geregistreerd. 
 • Ben je in staat om zelfstandig (im-)mobiliserende, corrigerende of ondersteunende verbanden aan te leggen en ortheses te maken bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Daarnaast zorg je voor de  controle en verwijdering van deze voorzieningen. 
 • Geef je informatie, instructie en advies aan patiënt en diens familie of begeleiders 
 • Werk je nauw samen met de medisch specialisten van de orthopedie en chirurgie, plastische chirurgie, neurologie,  revalidatie en reumatologie 
 • Denk en werk je mee aan het verzorgen van lessen en instructies 
 • Begeleid je collega’s, arts-assistenten, verpleegkundigen en leerling gipsverbandmeesters tijdens hun opleiding 
 • Heb je een positieve houding ten aanzien van het opleiden van nieuwe collega’s en verbeterprocessen op de afdeling 
 • Draag je zorg voor de administratieve afhandeling en verricht je administratieve werkzaamheden 

Wie zijn wij? 

 • Wij zijn een ziekenhuis met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s 
 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 – maximaal 36 uur 
 • Wij helpen jou met mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling 
 • Wij bieden een functie-indeling in FWG 55. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.774,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur 
 • Wij zijn een ziekenhuis met aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden. 

Informeer & solliciteer! 

Ben jij de gipsverbandmeester die ons team compleet maakt? Solliciteer door je brief met CV te sturen naar: vacature@ghz.nl

Onderdeel van de selectieprocedure is een dag meelopen in ons ziekenhuis! 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Iris Kraakman Teamleider Gipskamer via telefoonnummer 0182-505050 toestel 4031. 

 

 

 

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.