>Titelregistratie>Openbaar Register

Openbaar Register

Op deze pagina kan men het Openbaar Register inzien, alleen op Registernummer, Datum van opname in het register, eventuele Datum van herregistratie, Naam en Voorletters.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Zie: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Dit is ook de reden dat we het openbaar register hebben aangepast, dus voor ieder geldt alleen de geboorte-achternaam (ook voor gehuwde vrouwen) en is de "Gender" vermelding M/V weggelaten!

Kijk hier naar het OPENBAAR REGISTER VGN

Met betrekking tot dit Openbaar Register: de punten moeten door u zelf te worden bijgehouden. Dit komt ook niet meer voor - of ter inzage - in het Openbaar Register.

Tevens valt op, dat er nog veel leden moeten herregistreren. Zij zijn op dit moment alleen maar zichtbaar met het Registernummer..!  Men dient zich op tijd te herregistreren.
Wanneer de registratieperiode is verlopen, krijgt men 2 maanden de tijd om te herregistreren. Bij te late aanvraag, wordt men (tijdelijk) onzichtbaar in het Openbaar Register.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al het belangrijke nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.