>Opleiding>Opleiding Gipsverbandmeester aan de Hogeschool van Utrecht

Opleiding Gipsverbandmeester aan de Hogeschool van Utrecht

Voortgang opleiding aan de HU

Eind oktober heeft er een overleg plaatsgevonden waarin door alle betrokken partijen is aangegeven dat het tijd wordt voor een definitief besluit m.b.t. de opleiding. Er is heel veel energie gestoken in het opzetten van de opleiding aan de Hogeschool Utrecht en het verkrijgen van de CZO erkenning. Het bestuur heeft besloten om het traject met de HU in zijn huidige vorm niet langer door te zetten maar te onderzoeken of er een andere samenwerkingsvorm mogelijk is. Dit betekent dat de opleiding tot Gipsverbandmeester op dit moment alleen te volgen is via de Erasmus academie.

Naast de mogelijkheden die we met de HU hebben onderzocht voor een opleiding tot Gipsverbandmeester was er ook de vraag naar een kenniscentrum, een plek waar vanuit scholing en nascholing georganiseerd en uitgevoerd kan worden. De HU heeft hiervoor de mogelijkheden en heeft aangeboden dit verder met ons vorm te willen geven. Wij kijken ernaar uit om samen met de HU dit kenniscentrum op te zetten waar gediplomeerde gipsverbandmeesters hun kennis tegen betaling kunnen verrijken. Wij zijn nog bezig met invulling hiervan, dit kan variëren van klinisch redeneren tot vakinhoudelijke verdieping. Jullie zijn van harte uitgenodigd om hierin mee te denken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met opleidingscommissie@vgned.nl

 

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.