>Nieuws>Zelf uw gegevens aanpassen!

Zelf uw gegevens aanpassen!

Geplaatst op: 22 maart 2016

Om de juiste informatie op de juiste plaats te krijgen is het belangrijk dat uw persoonlijke gegevens up to dat zijn in het ledenbestand Uit onderzoek in het ledenbestand van de VGN is gebleken dat niet altijd alle gegevens (achternaam, adres, woonplaats, e-mail adres, IBAN nummer automatische incasso, cao, startjaar opleiding etc.) van onze leden kloppend zijn.

Hierbij verzoeken wij u om uw gegevens op de website aan te vullen of te wijzigen en vervolgens op te slaan. Om uw gegevens te kunnen aanpassen dient u eerst in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Een up to date e-mail adres is van essentieel belang als u op de hoogt wilt blijven van verenigingszaken. Zorg dus dat uw e-mailadres altijd up-to-date is. Mocht u niet meer kunnen inloggen en het opnieuw opvragen van uw inloggegevens lukt niet via de website neemt u dan contact op met de webmaster.

Bij voorbaat onze dank.

Bestuur VGN

1 reactie

Ik ga met pensioen per september dit jaar (2016) naar het buitenland en dus wil het memberschaap van de vereniging per direct stoppen!
Jose Esequiel de Freitas Baptista - 17-05-2016 - 14:06

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.