>Nieuws>Spelregels Registratie & Accreditatie

Spelregels Registratie & Accreditatie

Geplaatst op: 12 juni 2014

Op dit moment zijn 320 collega's opgenomen in het Titelregister van de VGN !

Hieronder worden SPELREGELS weergegeven m.b.t. de Registratie als ook de Accreditatie!

 • LID zijn van de VGN, betekend NIET dat u automatisch bent opgenomen in het Titelregister. Het is in uw eigen belang en uw eigen verantwoordelijkheid, dat u zelf een aanvraag hiervoor indient bij de Registratie Commissie.

 • Indien u zich wilt laten registreren en u voldoet aan alle registratie criteria, dan kunt u het aanvraagformulier, als ook een brief  t.b.v. uw werkgever (met uitleg over registratie en accreditatie) downloaden van de website.
  Het Registratie aanvraagformulier kunt u, na toevoeging van een kopie van het diploma, alsook een door uzelf en door uw werkgever ondertekende "Verklaring van Werkervaring", digitaal verzenden naar: registratiecommissie@vgned.nl, of per post sturen naar de Registratie Commissie. Het adres vindt men op het aanvraagformulier.

 • Registratie met terugwerkende kracht is niet mogelijk. Accreditatiepunten zijn pas te behalen en geldig vanaf de datum van opname in het Register. U heeft 5 jaar de tijd, om het totaal aantal van 80 accreditatiepunten op te bouwen. Hierna kunt u zich dan weer herregistreren!

 • Indien u accreditatiepunten heeft behaald, dan dient u de verkregen punten zelf bij te houden en te bewaren. De mogelijk bestaat om de verkregen certificaten met accreditatiepunten op te slaan in een eigen Digitaal Portfolio.

 • Indien u accreditatie wilt aanvragen wegens het organiseren van Congressen/Symposia/referaten etc., dan kan men de aanvraagformulieren hiervoor vinden op: Accreditatie.  Na het invullen hiervan, stuurt men deze formulieren per post of e-mail naar:
  accreditatiecommissie@vgned.nl
  of
  Accreditatie Commissie VGN
  Anjerweg 14 
  8042 CS Zwolle

LET OP: Stuur de juiste formulieren naar het juiste aangegeven adres! Dit voorkomt evt. vertraging.

Uw Bewijs van Inschrijving en andere gegevens worden u toegezonden via email. Het is daarom in uw belang een correct werkend e-mailadres bij VGN geregistreerd te ehbben.
Desgewenst kunt u uw e-mailadres wijzigen op deze website door in te loggen en te kiezen voor 'Mijn gegevens' in de rechter kolom.

Mochten er nog vragen zijn, laat het dan weten.

Veel succes mede namens de commissies,


Cor Feijten

Register Bewerker VGN
registerbewerker@vgned.nl

0 reacties
U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.