>Nieuws>Nascholing Osteoporoseverpleegkundige beschikbaar voor gipsverbandmeester

Nascholing Osteoporoseverpleegkundige beschikbaar voor gipsverbandmeester

Geplaatst op: 19 juli 2017

Beste collega,

je bent wellicht al langer geïnteresseerd in de botstofwisseling en het ontstaan van osteoporose (botontkalking) op vorderende leeftijd. De meest voorkomende uiting van een bestaande osteoporose is de fractuur. Misschien wil je beter kennisnemen van het hele mechanisme achter de botstofwisseling en wil je je patiënten daarin beter kunnen adviseren en begeleiden? Misschien besteedt je al een deel van je tijd hieraan en mis je voldoende ondergrond? Dan zou de onderstaande meerdaagse nascholing – die nu ook is opengesteld voor gipsverbandmeesters - best eens iets voor jou kunnen zijn!

https://www.werkenstudie.hu.nl/totaalaanbod/Osteoporose

U kunt deelnemen aan deze cursus als u BIG-geregistreerd verpleegkundige bent en werkt in de gezondheidszorg; als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, in een huisartsenpraktijk of werkzaam als gipsverbandmeester. Daarnaast moet u een baan van minimaal acht uur per week hebben, waarin u zorgdraagt voor patiënten met osteoporose.

1 reactie

je komt via bovenstaande link niet bij de opleiding tot osteoporoseverpleegkundige!
Peter Spekschoor - 17-03-2019 - 21:46

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.