>FAQ

FAQ

Hier vindt u de meestgestelde vragen met betrekking tot de website en aanverwante gegevens.

Mocht u zelf een vraag hebben, die ook van nut zou kunnen zijn voor uw collega's, laat u ons dat dan weten, door contact met ons op te nemen.

Lidmaatschap

+ Hoe kan ik mijn gegevens aanvullen en/of veranderen?

Dit kunt u op deze website, nadat u ingelogd bent.

  • Log in op de website
  • Ga naar 'Mijn gegevens' (in de rechter kolom)
  • Wijzig hier uw gegevens en klik op de knop (onder aan de pagina) 'Wijzig mijn gegevens'.

+ Hoe kan ik lid worden van de VGN?

Om lid te worden van de VGN, dient u uw gegevens in te vullen via het menu Vereniging > Lid worden. Zodra u alle verplichte velden heeft ingevuld, druk dan onderaan op de knop: "Schrijf mij in".

Als uw gegevens zijn goedgekeurd, ontvangt u bericht van inschrijving en kunt u vanaf dat moment ook inloggen in het beveiligde gedeelte van deze website - met het door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

+ Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op

Opzeggen van uw lidmaatschap kan schriftelijk bij het secretariaat per e-mail, brief of via het contactformulier. U kunt uw lidmaatschap per kalender-jaar opzeggen met een opzegtermijn van minimaal een maand voor 31 dec. Als u uw lidmaatschap in februari opzegt bent u dus nog lid tot 31 december van dat zelfde jaar. In de statuten leest u de voorwaarden. U vindt de statuten op onze website.

 

 

 

Uw account

+ Wachtwoord kwijt? Wat moet ik doen?

Altijd vervelend, wanneer u uw wachtwoord bent vergeten. Wanneer u uw VGNED wachtwoord bent vergeten, kunt u dit eenvoudig opvragen via de wachtwoord vergeten pagina. Geef hiervoor het e-mailadres op dat u gebruikt heeft tijdens de registratie. Vervolgens sturen we naar dat adres een nieuw wachtwoord.

Weet u niet met welk e-mail adres u heeft zich heeft aangemeld dan kunt u dit opvragen op de pagina "Wachtwoord vergeten" 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al het belangrijke nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.