>Evenementen>Landelijk project CZO Flex level

Landelijk project CZO Flex level

Evenement toegvoegd op: 11 januari 2019
Datum evenement: 29 januari 2019

Landelijk project CZO Flex level

Op 10 januari vindt tijdens een (invitational) werkconferentie de kick-off van het landelijk project CZO Flex level plaats, met als doel de flexibilisering van het verpleegkundige vervolg onderwijs en het medisch ondersteunende onderwijs. Aansluitend worden informatiebijeenkomsten georganiseerd waar u zich kunt laten informeren over dit project. Deze zijn voor iedereen die belangstelling heeft voor het project toegankelijk.

Informatiebijeenkomsten

In januari en februari 2019 organiseren we vier regionale informatiebijeenkomsten voor maximaal 150 belangstellenden per keer. Als ook deze bijeenkomsten worden overtekend organiseren we meer bijeenkomsten in februari.

Waar en wanneer

·Eindhoven: dinsdag 29 januari

·Amsterdam: dinsdag 5 februari

·Dordrecht: dinsdag 12 februari

·Zwolle: donderdag 14 februari

Tijd: 16.00 tot 19.00 uur. Informatie over de locatie volgt uiterlijk twee weken vóór de bijeenkomst. We zorgen voor een lichte maaltijd. Geef uw eventuele dieetwens door via het inschrijfformulier.

Inschrijven

U kunt nu direct inschrijven via deze link

Meer informatie

Voor dit moment kunnen we u verwijzen naar ons nieuwsbericht en de managementsamenvatting

Vanaf januari is onze website www.czoflexlevel.nl beschikbaar. Daar vindt u dan alle informatie over het project. Tot die tijd verwijzen we graag naar de websites van NVZ, NFU, CZO, VBG en de verschillende andere betrokken brancheorganisaties.

Met vriendelijke groet,

namens de projectleiding van CZO Flex Level Peter Fest en Niels Oerlemans,

Monique Leeuwis
Projectmedewerker

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.