>Disclaimer | Copyright | Privacy

Disclaimer | Copyright | Privacy

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven, om steeds correcte en up-to-date informatie en gegevens te verschaffen, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

Copyright

Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie van de inhoud van deze website, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbende, is verboden, behoudens de beperkingen in de wet gesteld. Het verbod betreft ook gehele of gedeeltelijke bewerking. Verzoek inzake overneming of reproductie kunt u richten aan de Webmaster van deze website. Het is wel toegestaan een (hyper)link te plaatsen naar de VGNED website.

Privacy

De VGN is zich ervan bewust, dat uw privacy een belangrijk goed is. Personalia en andere privacy gevoelige informatie zal dan ook niet, zonder uw uitdrukkelijk medeweten én schriftelijke toestemming, afgegeven worden aan derden. Dit heeft met name betrekking op informatie welke u in vertrouwen verstrekt en de informatie welke door het systeem wordt geregistreerd. De nieuwe AVG - Nieuwe Europese Privacy Wetgeving wordt in acht genomen.

In vrijwel alle situaties bepaald u natuurlijk zelf hoeveel informatie u wilt verstrekken. De VGN verklaart hierbij uw gegevens uiterst vertrouwelijk te zullen behandelen en beheren.

SCHRIJF NU IN VOOR DE XTRA NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte gehouden worden van landelijke vacatures, congressen, symposia, workshops of aanbiedingen van gipskamer gerelateerde bedrijven? Schrijf u dan nu in voor onze Xtra nieuwsbrief.
Een ogenblik geduld a.u.b. terwijl wij uw inschrijving verwerken.